• Üdvözöljük Weboldalunkon!

  


Térkő - Viacolor - Műkő - Beton - Klinkertégla Tisztítás

PIctogram 07Térkövek, viacolor, vagy különböző kültéri felületet burkoló kövek tisztítása, a megfelelő eljárással, gépekkel kíméletesen megoldható. A megfelelő technológia kiválasztásához, fel kell mérni, hogy mely felület tisztító eljárást alkalmazzuk. A gépek beállítása, a szennyeződés fajtájához kiválasztott vegyszer, befolyásolja, hogy a kültéri felület tisztítása, mennyi időt, energiát vesz majd igénybe. szennyeződésfoltok eltávolítása a porózus felületből, ipari melegvizes magasnyomású géppel, ami akár 150 fokos gőzborotva beállításra is alkalmas, kíméletesen, és hatékonyan megoldható. A különböző, kereskedelmi forgalomban nem kapható felület tisztító szerekkel, előkezeljük a tisztítandó felületet, majd a jobb hatásfok elérése érdekében, néhány percet várunk, hogy a szer megfelelően hatni kezdjen. Ezek után a hőfok, nyomás beállítása után, elkezdjük a felület tisztítását. Szennyeződésektől függően, 80 fokos meleg vízzel, max 180 báros nyomással, vagy, akár 150 fokon, gőzzel a felület kezelés megkezdődik. A terület kezelés utolsó, egyben befejező művelete, az öblítés.
Elérhetőségeinken keressen bizalommal.

Homlokzat - Fal Tisztítás

PIctogram 04Épületek homlokzata, falak tisztítása nagy jelentőséggel bír, hiszen a szennyezés, alga, penész, korom, időjárási hatás, falfirka, grafiti, sűrűn jelentkező probléma. A védekezés, és a folyamatos tisztítás fontos. Segítünk Önnek! Ahhoz, hogy megszűnjön ez az egyszerűnek épp nem mondható probléma, kérjen tanácsot, és vegye igénybe, (cég név MobilCleaning) szolgáltatásait.

 Mi történhet, ha rendszeresen oda figyel épületének, házának falára, homlokzatára?

- időt, energiát spórol
- bosszúságtól, stressztől óvja magát
- pénzt takarít meg!

Jelentős összegbeli különbség mutatkozik, egy teljes fal felület tisztítása, és cseréje közt. Néhány négyzet méter fal bontása, lefagyás után, komoly anyagi beruházást igényel, amit természetesen a lehető leggyorsabban szeretne megoldani. Ebben az esetben felbukkan egy újabb probléma, a szakember hiány. Minőségi munkára pedig, a tapasztalatok alapján, heteket, de akár hónapokat is várni kell. A MobilCleaning megóvja Önt az előbb említett problémától, amennyiben homlokzat-, fal tisztítást bizonyos időközönként elvégzi otthonán, nemcsak pénzét spórolja meg, hanem családjára, gyermekeire is több ideje marad. 

 

Kerítés - Lábazat Tisztítás

PIctogram 03Kerítések, különböző lábazatok tisztítását, rendbetételét ipari magasnyomású melegvizes, és vagy hidegvizes géppel ajánlott tisztítani. A MobilCleaning felkészült, hogy akár 150 fokon, gőzzel távolítsa el a különböző felverődött szennyeződéseket. Zivatarok, záporok, vagy egyéb külső behatások, bántó foltokat hagynak szemünknek. Eltávolításukra van megoldás.

 

 

 

Tető Tisztítás

PIctogram 05Épületek tetőelemei vannak elsősorban kitéve az időjárás viszontagságainak. Ez ellen védekezni szinte lehetetlen, de folyamatos tisztítása, karbantartása elengedhetetlen, hogy megőrizzük épületek tetejének felületét, és a tetőfedő anyagok eredeti állapotát. Sok eső, szennyezett levegő, napsütés, hőmérsékletváltozás miatt, megrepedezett felületen, könnyebben megtapadnak, bele ivódnak a szennyeződések, a tetőfedő anyagokba. A mohás, algás felület veszélyei, hogy állandó nedvességet biztosít, a tetőt fedő cserép, pala, és minden olyan anyagon, amivel védjük házunk, épületünk tetejét. Az idő, és az elhanyagolt tetőt fedő anyagok, komolyabb problémákat is okozhatnak a későbbiekben. A tetőszerkezet, ami általában fa, a nedvesség miatt elgyengülhet, beszakadhat. A probléma megoldása komolyabb anyagi befektetést igényel, mint a megelőzés, a felület tisztítása.

  

Csatorna Tisztítás

PIctogram 02Eldugult az eső csatorna? Bosszantó, hogy mindenhol folyik a víz, csak a csatornában nem? Ezen speciális fej egységgel, és magasnyomású géppel segíteni tudunk.

 

 

 

  

Úszómedence Tisztítás

PIctogram 09Kinti, és természetesen benti medencék tisztítását is vállaljuk.
Tavasszal a külső medence beüzemelés előtt, egy alapos tisztítás ráfér a felületre. Amennyiben nem rendelkezik olyan géppel, amivel meg tudja oldani, kérem keressen bizalommal, a MobilCleaning kivonul, és segíti a mielőbbi használatbavételt, egy alapos magasnyomású tisztítással.

 

 

 

Parkolóház Tisztítás

PIctogram 10A legmodernebb autók alatt is előfordul, hogy szennyeződés foltot találunk. Egy parkolóházban, ahol minden típusú autó megfordul, elengedhetetlen a felület tisztán tartása. szennyeződés, zsír foltok, hűtővíz, kipufogóból csöpögő folyadék, és sorolhatnám mi minden még. Kérjen árajánlatot tőlünk, és a MobilCleaning megoldja Önnek.

  • Hívjon bizalommal

    +36-30/989-2502

  • Email küldése

    info@mobilcleaning.hu

slide 1
A forróvizes magasnyomású mosók 12°C-155°C-os tartományban működnek, ezáltal érezhetően gyorsabban és kevesebb tisztítószer felhasználásával tudunk dolgozni, illetve lehetővé válik az…

 

Egy forgó fúvókákkal ellátott tisztítófejjel 10-szer nagyobb felületi teljesítmény érhető el, mint a hagyományos módszerekkel. Rozsdamentes acélból, kerámia csapágyazással, beépített szívócsatlakozóval.

Mobil Cleaning © 2018 Felülettisztítás Siófok. Minden Jog Fenntartva -->