• Üdvözöljük Weboldalunkon!

 


Üdvözlöm! Önnek sikerült megtalálni a megfelelő felülettisztító partnert!


Ha hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni a lerakott térburkolatban, akkor szenteljünk időt a térkövek rendszeres karbantartására.

Előfordult már Önnel, hogy az udvarában, kertjében, garázsában, vagy akár a vállalkozásának telephelyén, valami bosszantó szennyeződés-, zsír-, korom-, vízkő-, alga-, penész folttal, pacával, az építkezésből megmaradt beton-, cement maradvánnyal kell nap, mint nap szembe néznie? Nincs rá sem ideje, sem elképzelése, sem megfelelő gépe, hogy megszüntesse a szemet szúró gondot?Ön nem engedheti meg magának, hogy ilyen apró - cseprő dolgok feltartsák, hétköznapokban.

Ugye bosszantó!

Egyet ért? Minden praktikát bevetett már? Megkérdezte a szomszédokat is? Amerre járt, óhatatlanul valaki olyan embert próbált találni, akivel hasonló történt? Voltak páran, akik pontosan ebben a helyzetben vannak?

Azzal szembesült, hogy a megkérdezettek nagy száma helyesel a hallottak alapján, de megoldást senki nem tud rá..


Szeretné, hogy segítsünk?

Tudunk Önnek segíteni!

A MobilCleaning tudja a megoldást! Kérem jelentkezzen elérhetőségeinken, hogy mielőbb eltűnjenek azok a nem kívánatos “szépség hibák” az útjából! Kivonulunk, megtisztítjuk, és távozunk, minél hamarabb, hogy azonnal elmondhassa szomszédoknak, aztán másnap mindazoknak, akik nem tudtak választ adni, a probléma kezelésére, hogy Önnek sikerült megtalálni a megfelelő felülettisztító partnert.


Időjárás által okozott problémákIdőjárás által okozott problémák

Kültéren, kertünkben, közösségi tereken a folyamatos természeti behatások miatt, a kő, viacolor, fa, beton felületeken, különböző elváltozások jelennek meg. A mohás, algás, penészes felületek folyamatos tisztítása, a megfelelő gépek, és vegyszerek nélkül, elég időigényes, és bosszantó feladat. Nem is beszélve a mobilitási problémákról.A kültéri felületek tisztítása, látszólag egyszerű feladatnak tűnik, de a többnyire porózus felületük miatt, a víz beszivárgásával, algás, mohás, penészes foltok jöttek létre. Mivel több éve kezeletlen felületről beszélünk, ezért sikeresen beivódott, aminek a kezelése is több időt, és többszöri beavatkozást vesz igénybe. 


Használati tárgyaink, és saját magunk által okozott problémák 

Gépkocsi beállókban, garázsokban, autóink alatt, a porózus felületbe, jól beivódott szennyeződés-, hűtővíz-, gumi foltok, vagy a szerelés által keletkezett szennyeződések, napi szintű megjelenése, és kezelése, nem tartozik bele a hétköznapi rutin takarításba. Későn vesszük észre, amikor feltűnik a folt, nincs időnk, hogy megpróbáljuk eltávolítani, így mindig csak húzódik az “ügy”, és valószínű, hogy csak részleges próbálkozást teszünk, ami nem hozza az elvárt hatást.Kerti grill terasz takarítása is hasonló problémákat hordoz magával, így az ottani zsír, étkezési szennyeződés, korom, és sütés által felhalmozódott szennyeződések eltávolítása sem egyszerű feladat.

 • Honnan béreljünk megfelelő gépet, és milyet?
 • A géphez milyen tartozékokat béreljünk, esetleg vegyünk?
 • Honnan vegyünk vegyszert, és milyet?
 • Mely felületre milyen beállítást alkalmazzunk?
 • Víz-, és áramellátás?


Csak néhány kérdés, amit végig olvasva, rájön, hogy inkább a MobilCleaning-re bízza a probléma megoldását!Vállalkozásunk, a MobilCleaning, mint neve is mutatja, a mobilitási problémákat kizárja, mert az autónkban minden be van építve. Egy köbméteres víztartály, aggregátor, és a gépek is a helyszínen bevethetők.A több éve napi szinten idegesítő, bosszantó foltokat, problémákat nézve, melyeket minden nap átléptünk, a piaci igényeknek megfelelő, elérhető árakon dolgozunk.


Homlokzat - Szobor - Emlékmű - Graffiti tisztítás

A felülettisztítás, ezen belül a homlokzatok tisztán tartása, állag megóvása, még napjainkban sincs kellően a köztudatban. Általában a (hogyan?), kérdéssel találkozunk a hétköznapi szennyezések-, időjárási hatások- és falfirkák láttán. Pedig a probléma régóta szemünk előtt van. Több évtizede kifejlesztettek olyan anyagokat, és technológiákat, melyek megoldást jelentenek a csúnya foltok, szennyeződések eltávolítására.


Miért fontos a tisztítás?

A káros időjárási - környezeti hatások mellett, az esztétikai kinézete is befolyásolja egy épület, szobor, emlékmű, aluljáró értékét, önkormányzat megítélését. Minimális vastagságú porréteg már növeli a felületen megtapadó savas csapadék mennyiségét. A savas csapadék lassan, de hatékonyan szabad szemmel láthatatlan repedéseket okoz a felületen, homlokzaton. A folyamatos figyelmetlenséggel, amire nem is gondol az ember, az anyagok elveszítik eredeti állapotukat, és porózussá válnak. A folyamatos behatások miatt a tisztítandó felület szivacsossá válik, és végül olyan mély repedések keletkeznek melyeket, csak a felület, homlokzat jelentős felújításával lehet orvosolni. A folyamatos felülettisztítás, és a környezet barát vegyszerek használata több évvel, is meghosszabbíthatja a homlokzatok, felületek élettartamát. 


Próbálkozott már mindennel? Csiszolással? Drótkefével? Házi praktikával? Valamilyen eredményt biztosan elért, de nem volt elégedett a helyzet láttán?

Készek vagyunk árajánlatot adni, hogy ne mérgelődjön tovább!


Ennyire egyszerű? Igen!

A felület tisztítást egy áztató mosással kell indítani, ahol szembesülünk a szennyeződés, szennyeződés-, zsírfolt vagy egyéb környezeti hatás mélységéről, szívósságáról. A következő lépés, a környezetkímélő vegyszeres felülettisztítás, amennyiben szükséges természetesen. A gőzzel való tisztítás, vegyszer mentes eljárás. Ebben az esetben csak a gőz dolgozik, kiváló hatékonysággal.


Falfirkák (Graffiti) eltávolítása

Bosszantó feladat egy önkormányzatnak a graffitik folyamatos eltávolítása. Sajnos sokan hódolnak eme hobbinak. A festékszóró palackokkal felszórt falfirkák, mélyen a felület, homlokzat pórusaiba szívódnak. Bizonyos eljárásokkal az eltávolításuk sokszor több problémát okoz, mint hasznot. Vannak folyékony oldószerek, melyek a porózus felületbe mélyen beszívódnak, ezért a festékanyagot is a feloldás után, még mélyebbre juttatják.A graffitik eltávolítása időigényes feladat, főként olyan felületeknél, ahol a lazább szerkezetű felső rétegre, vakolatra, színezésre jobban oda kell figyelni. Ezért a homlokzatok, külső felületek hosszú távú kezelésére, a rendszeres graffiti eltávolítás mellett, a megtisztított felületeknek, védelemmel történő ellátása biztosít igazán megfelelő megoldást.


Reklámfelületek – figyelemfelkeltő hirdetések tisztítása

Minden vállalkozás sok pénzt fordít arra, hogymegfelelően reklámozza, vagy a figyelmet felhívja vállalkozására. Jó benyomást szeretne tenni vásárlóira, közvetlena bejáratnál. A nagyobb reklámok, magasságukból, szélességükből kifolyólag is, már messziről tájékoztatást nyújtanak, hogy mire számíthat, az érdeklődő. Általában itt helyezik el azokat a hirdető táblákat, céges feliratokat, amik az üzlet tevékenységét bemutatják, akcióikról tájékoztatnak. Például benzinkút, bevásárló központ, hotel, vagy a vendéglátás bármely ágazata. De, a kisebb üzletek is egyre gyakrabban használnak, ilyen, vagy hasonló fényreklámot, amit tisztítani is kell. A levegőben szálló por megtapad ezen, felületeken, és nagyban befolyásolja hatékonyságát, vagy épp nem illik a vállalkozáshoz, hogy koszos legyen. A szálló gyanta még rosszabb tulajdonsággal bír, hiszen ragad, így a por még jobban megtapad a felületen, amit, még egy erősebb zápor se tud lemosni. Ebben az esetben elengedhetetlen egy magasnyomású gép alkalmazása, amivel könnyedén megtisztítható a ragadós felület. Ebben az esetben is a mobilitás nagyon fontos, hiszen nincs, vagy csak ritkán van a közelben víz, és áram felvételi pont. A MobilCleaning megoldja a kívánt felület tisztítását.


Önök mondták:
“Úgy hallottam, ugyanúgy kell tisztítani a sírt, mint ha autót mosnál. Kefével és valamilyen tisztítószerrel.”


Véleményünk:
Az “úgy hallottam” és “valamilyen tisztítószer” valamint hasonló kifejezések, nem kellő hozzáértésről tesznek tanúbizonyságot. Valószínű a szomszédot is megkérdezték, és Ő is egy századik megoldást mondott, ami szintén nem hozta a kívánt eredményt.

 • Hívjon bizalommal

  +36-30/989-2502

 • Email küldése

  info@mobilcleaning.hu

slide 1
A forróvizes magasnyomású mosók 12°C-155°C-os tartományban működnek, ezáltal érezhetően gyorsabban és kevesebb tisztítószer felhasználásával tudunk dolgozni, illetve lehetővé válik az…

 

Egy forgó fúvókákkal ellátott tisztítófejjel 10-szer nagyobb felületi teljesítmény érhető el, mint a hagyományos módszerekkel. Rozsdamentes acélból, kerámia csapágyazással, beépített szívócsatlakozóval.

Mobil Cleaning © 2018 Felülettisztítás Siófok. Minden Jog Fenntartva -->